Kom bij ons zonnen! Alle voordelen op een rij

-dsc0708_512x300

   

    ✓ Veilig en verantwoord zonnen 

    ✓ Hoogwaardige kwaliteit en hygiëne 

    ✓ Zes zonnebanken, dus weinig wachttijd

    ✓ Groot assortiment aan zonnebankproducten

    ✓ Deskundig en vriendelijk personeel

    ✓ Vast lage prijzen, al vanaf € 9,- per sessie t/m 20 min

    ✓ Gratis huidanalyse en zonadvies op maat

    ✓ Gratis drankje na uw zonnesessie

    ✓ Korting op de zonnebank wanneer je een behandeling hebt gehad in de Kapsalon of beautysalon. €7,00 voor 20 minuten (sterktes 660, 880 en 1100) en €7.50 voor 20 minuten (sterktes 1400)

Roman zonnestudio

In juni 2013 zijn we gestart met Roman Zonnestudio en beschikken we over een zestal nieuwe Ergoline zonnebanken met vier verschillende sterktes in een prachtige entourage. Afhankelijk van uw huidtype wordt u geadviseerd om de bijpassende sterkte te gebruiken.

Naar gelang uw huid bruiner wordt, kan er een andere sterkte gekozen worden. Heeft u ook zin de in de zomer? Kom dan voor een mooi zomers kleurtje en een goed advies naar Roman Zonnestudio!

 

Huidanalyseformulier

Desgewenst vult u samen met één van onze bruiningsconsulenten een huidanalyseformulier in. De vragen hebben betrekking op uw ervaringen met zonnen in het verleden, voor tijdens en na het zonnebaden, haarkleur, sproeten of pigmentvlekken, etc. Aan de hand van deze vragenlijst wordt er bepaald welk huidtype u heeft en welke sterkte van onze Ergoline zonnebanken daarom het beste bij u past.

Het team van onze Zonnestudio heeft het Cosmetica Certificaat behaald en kan u hierdoor goed adviseren op gebied van bruiningsversnellende creme en olie voor het optimale bruiningsresultaat.

12841290_841779302617289_363805143643995788_o

 

Roman Suncard

Maak gebruik van een persoonsgebonden Roman Suncard en profiteer tot wel 25% extra voordeel. U kunt uw card opwaarderen met respectievelijk € 20,-, €30,-, €40,-, €50,-, € 60,- of € 100,-. Een Roman Suncard tegoed is niet datum gebonden. U kunt zelf bepalen wanneer en in welke tijdsperiode u uw tegoed gebruikt. Voor meer informatie zie onze prijslijst.

Devoted creations producten bij zonnestudio Roman

_DSC0717

Bij gebruik van goede huidverzorgingsproducten is bruinen onder een zonnebank niet schadelijk. Roman Sun adviseert u daarom om altijd goede verzorgingsproducten te gebruiken. Wij werken met de bekende producten van Devoted Creations. Voor een passend advies of meer informatie kunt u terecht bij een van onze bruiningsconsulenten.

 

Zonnestudio


Samana

Shirley

Lobke

Nina

Kaja

Sharon