Roman Kapsalon

Wij zijn geen alledaagse kapsalon, maar maken naast de geëigende Westerse technieken

eveneens gebruik van technieken die in de Irakese cultuur veelvuldig en met succes worden toegepast. Onze 'Rolls-Royce'-behandeling en het epileren met een touwtje zijn ondertussen tot ons handelsmerk geworden.

In onze nieuwe kapsalon willen we onze gasten optimaal laten ervaren dat een simpele knipbeurt is verworden tot een hair-experience.erkend_leerbedrijf

Maak verder op deze pagina kennis met onze kappers en kapsters.

Sinds enkele jaren zijn wij bovendien geregistreerd als Erkend KOC Leerbedrijf en leiden wij zo onze eigen professionals op.

 

IMG_9443

Roman_MG_5575

 

 

Epileren met een touw

voorbeeld voor stoelen_website

Epileren met een touwtje ... dat is waarschijnlijk niet de eerste oplossing waar u als vrouw aan denkt als het gaat om het epileren van wenkbrauwen en/of gezicht. "Toch geeft het een veel mooier resultaat dan de gebruikelijke 'pincet- of harsmethode', die de meeste vrouwen hanteren. Bovendien gaat het veel sneller en is het een stuk minder pijnlijk.", verzekert eigenaar Hoshmand ons. De techniek werd reeds in het oude Egypte, Irak en Turkije toegepast en is in de Arabische landen nog steeds de enige toegepaste vorm. "Het is zeker de moeite waard om het een keertje uit te proberen", zegt Hoshmand. "Ik weet zeker dat het resultaat uitstekend en naar wens is." En de prijs van een behandeling? Nou daarvoor hoeft u het zeker niet te laten. Het epileren van de wenkbrauwen bij RomanKapsalon kost slecht €9,50 en voor een complete gezichtsontharing betaalt u slechts €19,00 .

 

Rolls-Royce behandeling

Speciaal voor de mannen biedt Roman Kapsalon de unieke 'Rolls-Royce'-behandeling. Zoals de naam -die verwijst naar de stijlvolle Britse automobiel- al aangeeft, betreft het hier een zeer uitgebreide en luxe verzorging. Wie plaatsneemt in de stoel en deze behandeling ondergaat wordt behoorlijk in de watten gelegd. Naast een knip- en scheerbeurt omvat de 'Rolls-Royce'-behandeling het uitbranden van de oorharen met behulp van echt vuur en het epileren -uiteraard met een touwtje- van de wenkbrauwen en het gezicht. Na afloop voelt de klant zich beslist weer 'het mannetje'. Voor € 24,00 beslist het proberen waard!

 

Hair extensions

Wilt u lang haar met een adembenemend volume en/of trendy stylings? Roman Kapsalon biedt u betaalbare hair extensions van het merk Euro So.Cap. Wij werken met 100% human hair extensions. Uw haar zal dan ook op een verantwoordelijke wijze verlengd worden. Prijzen zijn vanaf € 66,25, afhankelijk van uw wensen. Onze prijzen zijn inclusief wassen, knippen en föhnen én drie maanden garantie. Eventuele uitgevallen hair extensions worden binnen deze termijn gratis teruggeplaatst, mits ze verzorgd zijn met de aanbevolen producten. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Wij kijken dan samen met u naar uw wensen en kleurkeuze. Vervolgens plannen we met u een afspraak om de hair extensions te zetten.
Nieuw: Elke vrouw, met iedere mogelijk haarlengte, heeft nu de mogelijkheid om de kleur, het volume en de lengte van haar haar te veranderen met de SeiSeta "Capelli su Capelli" clip-on hairextensions! Deze hair extensions zijn eenvoudig zelf aan te brengen en te verwijderen. 

 

LISAPLEX

afbeelding 10

Hét multifunctionele haarverzorgingsproduct dat in twee fasen zelfs de meest beschadigde haarvezels kan herstellen!

Chemische en thermische behandelingen beschadigen het haar. Deze schade uit zich vaak in zwak, futloos, droog en zelfs afgebroken haar. Beschadigd haar zorgt tevens voor kleurterugloop.

Schade ontstaat doordat in het haar zwavelverbindingen worden verbroken voor een kleur- of vormbehandeling. De verbroken zwavelverbindingen worden helaas niet altijd opnieuw met elkaar verbonden. Het gevolg: beschadigd haar.

Lisaplex is een revolutionair herstellende behandeling ontwikkeld en geproduceerd in Italië en herstelt zowel de binnen- als buitenkant van het haar. Het repareert de verbroken zwavelverbindingen van ontkleurd, gekleurd, gepermanent, gestraight en beschadigd haar en brengt het haar daardoor in één behandeling weer terug naar de originele, gezonde staat. Het resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar! 

 

 

Zondags geopend

Natuurlijk is Roman Kapsalon ook het adres voor een 'gewone' knipbeurt en overige behandelingen. Bekijk al onze mogelijkheden en onze zeer aantrekkelijke prijzen op de prijslijst. Het deskundige team staat dagelijks -behalve op maandag- graag voor u klaar. Het is zelfs mogelijk om de zaak op zondag (geopend van 10.30 tot 17.00 uur) te bezoeken! Een ongekend stukje service naar de klant toe.

Kapsters


Laura

Barzaw

Alondra

Romy

Charon

Shirley

Tamarah

Alyssa

Myrthe

Liene

Kappers


Hoshmmand

Ali

Shwan

Furkan

Ammar

Thaer

Hikmet

Gaith